Állófogadás, fogadás típusok

Az esküvői vacsorára javasolt
fogadási formák
 
Ültetett büféasztalos fogadás
Bőséges ételválasztékot nyújtó, 3-8 órás időtartamra tervezett, látványos és elegáns események kedvelt lebonyolítási formája.
Vendégeik 10-12 személyes körasztalok mellett ülve fogyaszthatják el a büféasztalokon kínált és tálalt ételeket, az italokat felszolgálóink kínálják számukra az asztalnál. Kötetlen típusú forma, ahol lehetőség nyílik a vacsora során beszélgetni, táncolni, és az ajándékok átvételére is.
Általános ételválaszték: hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcs, péksütemények
 
Hagyományos sültes tálas vacsora
Hazánk hagyományosan elterjedt felszolgálási módja, mely során az ételeket 4-5 személyes tálakon szervírozzák a felszolgálók. A tálak többségében sült húsokból és köretekből állnak össze, amelyhez külön kínálunk mártást. Az italokat a felszolgálók egész éjjel az asztaloknál szervírozzák.
A felszolgált fogások közben lehetőség nyílik beszélgetésre, pohárköszöntőkre.
Általános ételválaszték: tálban felszolgált leves, 4-5 személyes sültes tálak, saláták, desszertek, péksütemények
 
Gálavacsora
A legelegánsabb vendéglátási forma. Vendégeik 10-12 személyes körasztaloknál foglalnak helyet, felszolgálóink szervírozzák a különleges tálalású ételkompozíciókat. A vacsora időtartama 4 fogás esetén kb. 2 óra.
Minden fogás előtt egyeztetünk és kívánságuk szerinti időpontban szolgáljuk fel az ételeket. Így lehetőség nyílik az ajándékok átvételére, illetve több pohárköszöntőre is.
Általános ételválaszték: speciálisan az alkalomra összeállított menüsor (4-6 fogás).
 
Összetett díszétkezés
A díszétkezés és az ültetett büféfogadás különleges ötvözete. A gálaétkezéshez hasonlóan különlegesen terített asztaloknál foglalnak helyet a vendégeik, ahol felszolgálók szervírozzák az előételeket és a levest. A további fogásokat a vendégek a büféasztalokról választhatják. A felszolgált fogások keretet adnak a nagy eseménynek, és lehetőség nyílik a pohárköszöntőkre.
Általános ételválaszték: felszolgált előétel és / vagy leves, valamint büféasztalról kínálva hideg- és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcs, péksütemények.
 
 
 
Demendi Péter
0670/5970314
 
FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés