Badacsony Laposa Borhotel

 
 
LAPOSA Borhotel
A Badacsonyi borvidék a Dunántúl közepén, a Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony környékén található. Területe 1600 hektár.
 
Laposa Birtok
 
A Laposa Birtok központja a Badacsony-hegy déli oldalán, a régi Bogyai úri birtokon található. Dr. Laposa József és felesége,a badacsonyi születésű Nóra a Balaton-felvidék szerelmesei, első földjeiket 1990-ben vásárolták meg. A vulkanikus tanúhegyek legjobb fekvésű területein elhelyezkedő Laposa Birtok mára már 8 hektárossá lett: Badacsony-hegyen 1,5, Csobáncon 3,5, Köves-hegyen 1, a Szent György-hegyen 0,5,  Somlón pedig 1,5 hektár saját tulajdonú szőlőjük van.
 
 Fantasztikus panorámával rendelkező borvidéken egy remek esküvő rendezésére elkalmas hangulatos terem lett kialakítva. A helysíznen romantikus szertartás fogadhatja a vendégeket, melyet követhet az esküvői vacsora, és a hajnalig tartó szórakozás. Azon vendégek akik reggelig talpon maradtak egy gyönyörű napfelkeltével végződhet a felejthetetlen éjszakájuk. 
Az elfáradt vendégeket  a hotelben tíz szoba várja, hasonló varászlatos kilátást biztosítva a balatonra.A hotel wellness részleggel rendelkezik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Demendi Péter
0670/5970314
 
FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés