Budapest Történeti Múzeum

 
 
Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a Budai Vár impozáns barokk palotájában helyezkedik el a Budapesti Történeti Múzeum, mely ideális, elegáns helyszíne mind az esküvői ceremóniákhoz, mind a lakodalom lebonyolítására.
A kertben és a teraszon lebonyolított eseményekhez páratlan kilátás társul. A Duna, a Citadella és az Országház látványa feledhetetlenné teszi esküvőjét.
A pesti belvárosra és a hegyvidékre nyíló csodálatos  panoráma, a reprezentatív vendégfogadások céljaira kialakított termek ideális esküvőhelyszínek.
 
A rendezvényhelyszín megközelíthető a Clark Ádám térről a Siklóval, a Moszkva térről "kis" Várbusszal és a Deák térről 16-os autóbusszal. Ezek megállóitól rövid sétával érik el a Múzeumot. Autóval érkezőknek a Budavári Palota környezetében, a Dózsa György tér közelében javasoljuk parkolóhely keresését. A Múzeum előtti Szent György téren nem lehetséges a parkolás a várban megszabott díjfizetési feltételekkel sem, külön engedély beszerzése szükséges. 
 

Maximális parkolási lehetőség 150 db személyautóra.
A helyszínnek van közvetlen kertkapcsolata.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Demendi Péter
0670/5970314
 
FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés