Dunavarsány Jade Beach

 
 
 
Dunavarsányban (25 km-re Budapesttől) természetes környezetben található a maga nemében egyedülálló lehetőségeket kínáló vizes élménypark, a WATERWORLD PARK.
A helyszín adottságai elsősorban családi és sportnapok számára kitűnő, de céges rendezvények, partik, fogadások, esküvők, csapatépítő tréningek lebonyolítására is alkalmas. 25 hektáros területen fekszik egy kristálytiszta vizű tó, ahol nyugodt környezetben, sporttal, csapatjátékokkal, változatos, egyéni kialakítású programokkal színesíthető az adott rendezvény. A vízi sportok széles köre próbálható ki, mint vízisí, wake-board, banán, sárkányhajó. Ezen felül lehetőség van strandolni, napfürdőzni, strandröplabdázni, és szomjunkat a Jade Beach bárban egy hűsítő koktéllal olthatjuk.
 
Szabadtéri szertartást követően a bárban a catering már teljes felkészültséggel várja az ünnepelni vágyó vendégeket.  A vacsora után önfeledt szórakozás és buli helyszíné alakíthatjuk a bárt, hiszen nincsen zajkorlátozás. A vízparton lounge hangulatot teremtve iszogathatják koktélukat.
A területen a parkolás megoldható az autóval érkező vendégek számára.
 
 
 
 
 
 
 
 
Demendi Péter
0670/5970314
 
FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés