Eszközkölcsönzés

A Self Catering Kft. bővítése során kialakítottuk eszköz parkunkat, mellyel nem csak saját rendezvényeinket látjuk el, hanem igény szerint külsős megbízásokat is teljesítünk. Eszközeinkkel hozzájárulunk, hogy a megbízóink rendezvényei a legmagasabb színvonalon valósuljanak meg. Folyamatosan bővülő, a piaci igényeket kielégítő eszközeink számtalan esemény professzionális lebonyolításához járultak már hozzá.
 
Sátorbérlés
 
Egy szabadtéri rendezvény (családi nap, dolgozói parti, esküvő, stb.) szervezése során számolni kell az időjárás változékonyságával. A zökkenőmentes lebonyolításhoz egy megfelelő méretű sátor bérlése gyakran elkerülhetetlen. Kérjen tanácsot, hogy Ön a rendezvény stílusához, a résztvevők számához megfelelő sátrat válasszon. A sátrakhoz számos kiegészítőt kínálunk a melyek nélkülözhetetlenek egy fogadás során. sörpadok, műanyag kerti szettek, bográcsok, stb.
Hogy a vendégek kényelmesen érezzék magukat egy rendezvény alatt, szükség van az alkalomhoz illő bútorokra. A bútor bérlés gyors és költséghatékony módja, hogy a rendezvény lebonyolításához szükséges bútorok megfelelő minőségben és formában biztosítva legyenek. Rendezvénybútoraink között megtalálható a bankettszék, a bankettasztal, a körasztal vagy a bárasztal ugyanúgy, mint a sörpad garnitúra vagy a műanyag kerti bútor. Ezek közül választva a hozzá illő bútortextillel kiegészítve Ön is biztosan megtalálja a megfelelőt tervei megvalósításához.

Egyéb eszközök

Jó minőségű, teljes eszköztárunkat igény szerint bérbe veheti 


- a teáskanáltól a teljes rendezvény berendezésig.

  • étkészletek (tányérok, tálalók)
  • evőeszközök
  • poharak
  • textíliák (abroszok, terítők, székszoknya)
  • sátrak
  • bútorok
  • kávégépek

Kívánságára kitelepítjük, házhoz visszük, építjük és bontjuk, a rendezvényt követően el is szállítjuk.

Eszközkölcsönzés: kényelmes és kedvező szolgáltatás - beruházás helyett.

 

 

FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés