Malonyai Kastély

 
A késő barokk jegyeket hordozó, eklektikus Kastély 1892-ben épült, a II. világháború után több gazdája is volt, miközben folyamatosan pusztult a részben emeletes, manzárdtetős, gazdag díszítésű épület. 
2002-ben az egykor gyönyörű kastélyra felfigyelt egy osztrák-olasz családi vállalat és megvásárolta.
A restaurációs munkálatok befejeztével a megmentett kastély újra tárt kapukkal várja azokat, akik egy exkluzív és a régmúlt szépségeiről mesélő helyen szeretnének ünnepelni, tárgyalni, fogadást, konferenciát tartani.
 A kastély az M0-ás leágazástól 3 perc alatt érhető el. 5 percre a Dunától barátságos vidéki légkörben, 10 percre a tököli repülőtértől, és  20 percre Budapesttől.
 Az épületben egy 130 m²-es márványpadlós, selyemtapétás, 6 méter belmagasságú, három óriási kristálycsillárral és falikarokkal  berendezett díszterem, egy stílusában megegyező, 6o nm-es előtér, 3 db konferenciaterem és konyhai catering előkészítő áll rendelkezésre. 
 
Fogadóterem
A kastélyba belépve a fogadóterem már sejteti, hogy egy különleges, finom eleganciát sugárzó helyreérkeztünk. Méltó helyszíne az érkezéskor történő koccintásnak, a vendégváró falatok elhelyezésének, de még a svédasztalt is meg lehet itt teríteni, hiszen a díszterem innen nyílik. A fogadóterem 60 m2 alapterületű.
 
Díszterem
A Malonyay Kastély fő ékessége a díszterem.  A nagy belmagasság, a selyemtapétával borított falak, a márványpadló, valamint az ólomkristály csillárok mind-mind az itt megrendezésre kerülő rendezvények fényét, színvonalát erősítik.  A díszterem 130 m2 alapterületű, és ültetési elrendezéstől függően maximum 100 fő fér el kényelmesen.
A terem kiválóan alkalmas esküvői fogadások helyszínéül.
 
Szabadtérilehetőségek
11000 m2 -es belső őspark áll minden vendégünk rendelkezésére.
 A szertartást akár az ősparkban, a szabadban is le tudjuk bonyolítani, egybekötve igény szerint koktélpartyval, pezsgős koccintással.
 
Szállás a helyszínen
2db lakosztály áll rendelkezésére, a kastély stílusában berendezve.

Szállás a közelben
10-15 perc távolságban további, akár 100 fő részére is.
 
 
 
 
 
 
 
Demendi Péter
0670/5970314
 
FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés