Selyemgombolyító Rendezvényház

Esküvő helyszín
 
A Selyemgombolyító épülete Óbuda egyik meghatározó ipartörténeti műemléke. A karbantartott, elegáns parkban magasodó stílusos felépítmény szépen példázza a városrész múltját. A palotaként megjelenő főépület önmagában is otthont adhat rendezvényeknek, de igazából a parkkal együtt mutatja meg valódi kvalitásait.
A Ház földszintjének bizonyos helyiségei vehetők igénybe társasági eseményekre, valamint a gondozott kert és az itt kialakított helyszínek.   Ideális felületei lehetnek céges rendezvényeknek, tárgyalásoknak, képzéseknek, kisebb családi napoknak ugyanúgy, mint esküvőknek, eljegyzéseknek, baráti összejöveteleknek és egyéb privát partyknak.
 
Adottságok
Az épület belső terei ideális színhelyet biztosítanak kisebb céges rendezvények vagy privát események szervezéséhez akár önmagukban, akár a Park tereivel együtt értelmezve. A belső tér 2 rendezvényterme 50-60 vendég számára garantál elegáns környezetet sajtótájékoztatókra, előadásokra, zenei programokra, cocktailpartyra vagy termékbemutatóra.
A Selyemgombolyító szabadtéri helyszínei, a Park, a Pavilon és a kis kerti tó tökéletes hátteret adhatnak a kerti partik, céges családi napok, és remek hangulatú esküvők valamint baráti összejövetelek számára.
A kert két oldalról is megközelíthető, ezzel egyszerre biztosítható a meghívott vendégek zavartalan érkezése és a rendezvénygasztronómia, -technika, -bútorzat betelepülése.
 
Megközelíthetőség
A helyszín jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár egyénileg. A közvetlen közelében található a Szentendrei úton a 86, a 106 és a 206 buszok megállói. Kis sétával elérhetőek az 1 villamos és a szentendrei HÉV megállói, illetve Szentlélek téren további buszjáratok végállomásai is.
Személygépkocsival érkezők számára az épület előtt és mögött, közterületen találhatóak parkolóhelyek.
 
 
 
 
 
 
 
Demendi Péter
0670/5970314
 
FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés