Versailles rendezvényközpont

 
 
 
Esküvő Helyszín
 
A Versailles Rendezvényközpont épülete a Városliget közvetlen közelében, a Terézváros klasszikus diplomata negyedében, Monarchia-korabeli patinás környezetben magasodik. A karbantartott parkban álló, stílusos villa szépen példázza a városrész múltját. A régiségében is elegáns főépület második emeletén található, páratlan adottságokkal bíró rendezvénytermek akár 500 vendég számára is elegendő teret biztosítanak.
A Versailles rendezvényterem és a Párizs-terem ideális felületei lehetnek céges rendezvényeknek, tárgyalásoknak, képzéseknek, előadásoknak ugyanúgy, mint elegáns esküvőknek, jó hangulatú lakodalmaknak, eljegyzéseknek, baráti összejöveteleknek és egyéb privát partyknak, fogadásoknak.
 
MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
A helyszín jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár egyénileg. A közvetlen közelében található a Dózsa György úton a 75, a 79 trolibuszok, valamint a 20-as és 30-as buszok megállói. Kis sétával elérhetőek az M1 kisföldalatti, a 74-es és a 76-os troli megállói is.
Személygépkocsival érkezők számára – előzetes egyeztetés alapján - az épület előtt parkolójában biztosíthatóak parkolóhelyek. A Városligeti fasor fizető övezet, itt a parkolás lehetősége nem garantált.
 
ADOTTSÁGOK
Az épület belső terei ideális színhelyet biztosítanak céges rendezvények vagy privát események szervezéséhez akár önmagukban, akár együttesen vagy a Park tereivel együtt értelmezve. A 2 rendezvényterem összesen akár 500 vendég számára garantál elegáns környezetet konferenciákra, előadásokra, gálavacsorákra, cocktailpartykra vagy termékbemutatóra.
 
 
 
 
 
 
 
 
Demendi Péter
0670/5970314
 
FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés